Ulica Zrinskih i Frankopana 2, 47280 Ozalj

Noć muzeja 2023. u Zavičajnom muzeju Ozalj

24.1.2023.

RASPORED DOGAĐANJA:

18:00 Kostimirano stručno vodstvo za djecu do 10 godina

Kostimirano vodstvo za djecu kroz muzej bazirano na bajkama i legendama ozaljskog kraja i najinteresantnijim predmetima koji se nalaze u stalnom postavu Zavičajnog muzeja Ozalj.

19:00  Predavane Važnost muzejske djelatnosti za ozaljski kraj – Stjepan Bezjak

Muzejska djelatnost u ozaljskom kraju veže se uz Stari grad Ozalj, muzej i DBHZ. Što je sve napravljeno, istraženo, opisano i ostvareno kroz praktički stoljeće rada muzealaca na ozaljskom prostoru poslušajte u predavanju.

20:00 Predstavljanje knjige Školske spomenice ozaljskog kraja Željka Juriše

Zavičajni muzej Ozalj poziva Vas u Noći muzeja 27. 1. 2023. na predstavljanje knjige Školske spomenice ozaljskog kraja mag. hist. et. educ. geo. Željka Juriše. Knjiga koja je nastala kao rezultat višegodišnjeg istraživanja, a sama priprema i tisak knjige sufinancirani su od Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, bit će predstavljena u galerijskom prostoru Zavičajnog muzeja Ozalj.

21:00 – 23:00 Kostimirano stručno vodstvo za sve posjetitelje (svaki puni sat)

18:00 – 23:00 Hrvatska vojska i policija u mjerilu (od Domovinskog rata do danas)

Organizatori ove izložbe Hrvatska vojska i policija u mjerilu su: Hrvatska udruga vojnih minijaturista, Hrvatska zajednica tehničke kulture, IPMS Croatia (Internalional Plastic Modellers Society Croatia). Suorganizatori  su Grad Ozalj i UDVDR Zrinski-Frankopan Ozalj. Pokrovitelji izložbe su Gradska skupština Grada Zagreba, Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.








About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and

Get Consultation

Contact Us

(c) 2020 Muzex - All rights reserved.